Ingredienser
100g rumstempererad margarin
1dl mjölk
1½dl socker
3 ägg
1tsk vaniljsocker
2½dl mjöl
1½tsk bakpulver
1krm salt
Gör så här
Vispa upp mjölk, margarin och socker poröst.
Tillsätt ett ägg i taget och vispa mellanåt, vispa sedan i vaniljsocker.
Blanda mjöl, bakpulver och salt i egen skål och vispa försiktigt ner i äggblandningen.
Klicka ut smeten i muffinsformar och grädda mitt i ugnen i 18-20 minuter i 175ºC.
Smörkrämfrosting
Ingredienser
100g rumstempererad smör
2msk mjölk
1tsk vaniljsocker
ca. 230g florsocker
Gör så här
Vispa ihop mjölk och smör, tillsätt sedan vaniljsocker och rör om ordentligt.
Tillsätt florsocker och rör om tills frostingen känns lagom fast.
100g rumstempererad margarin
1dl mjölk
1½dl socker
3 ägg
1tsk vaniljsocker
2½dl mjöl
1½tsk bakpulver
1krm salt
Gör så här
Vispa upp mjölk, margarin och socker poröst.
Tillsätt ett ägg i taget och vispa mellanåt, vispa sedan i vaniljsocker.
Blanda mjöl, bakpulver och salt i egen skål och vispa försiktigt ner i äggblandningen.
Klicka ut smeten i muffinsformar och grädda mitt i ugnen i 18-20 minuter i 175ºC.
Smörkrämfrosting
Ingredienser
100g rumstempererad smör
2msk mjölk
1tsk vaniljsocker
ca. 230g florsocker
Gör så här
Vispa ihop mjölk och smör, tillsätt sedan vaniljsocker och rör om ordentligt.
Tillsätt florsocker och rör om tills frostingen känns lagom fast.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar